Pienen tytön valtakunnassa


Lapsellisia kuvatunnelmia pitkästä aikaa; luvassa karkkivärejä ja sikinsokin sekalaista seurakuntaa. 

Tässä huoneen lintuasukkaat. Pöllöpehmo on omatekemä. Tein sen ilman sen kummempaa ohjetta tarvikkeista, joita ompelulaatikosta sattui tuolloin löytymään. Papukaijat ovat Pompotista.
Pieni valkoinen kaappi löytyi edellisen kodin kellarista äklön likaisen keltaisena, se sai valkeaa maalia pintaansa alta aikayksikön. Pehmosydän on mun ompeluksia vuosien takaa. Tilda-jätskit ovat lahja Molly's Candyshop -blogin hengettäreltä.Mailegin Lepakko ja hänen riippukeinunsa ovat Pompotista. Hiiripotrettitaulun virkkasin itse viime syksynä. 


"Mekko" -niminen maalaus on tekeleeni yli 15 vuoden takaa, se on sekatekniikalla tehty (akvarelli ja puuvärit).Suloinen, nostalginen Monchhichi -pehmonukke on uustuotantoa. Itselläni oli samanlainen 80-luvulla, joten pitihän sellainen hankkia myös omalle tytölle :).Tässä tekemäni Pupupotretti ja viirinauha. Muffinivuuat ovat Ikeasta.


Ja vielä yleisnäkymää huoneesta. Sänky on Leanderin, whitewash-värinen. Tuossa seinällä näkyvät virkatut potretit. Superkätevä tähtimatto on Lorena Canals -mallistoa ja ostettu Satuhuoneesta. Se on konepestävä ja ihanan pehmeää materiaalia. Eikä tosiaan mene miksikään pesussa, korkeintaan paranee.Kommentit

 1. onpas kaunista ja täytyy sanoa että olet kyllä lahjakas, taulu on todella kiva :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! Kaikenlaista tulee väkerreltyä enemmän tai vähemmän koko ajan :)

  VastaaPoista
 3. Onpa herkulliset papukaijavärit! Sopisi isommallekin tytölle :) Päätin tulla piipahtamaan vastavierailulle!

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunista ja ihanat värimaailmat. Tuo sun tekemä pöllö on ihan huippu! :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Johanna! Tosi kiva kun käväisit täällä :).

  Kiitos Katja, ei pöllömpi :)!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts