Bloggariäidin vapaailta Pentikillä

Otettu on lievä ilmaus kuvaamaan tunnettani, kun sain kutsun Pentikin Helmet Pop-Up-mymälän avajaisiin. Pesunkestävänä ja vannoutuneena Pentik-fanina karistin eilisiltana maaseudun lumet Gantin saappaistani ja suunnistin kohti Helsinkiä ja keväisen kirpeää Arabianrantaa. 

Ihan oma katsauspostaus Pop-Up-myymälästä ja illasta tarkemmin on tulossa pikimmiten, kunhan saan kuvat purettua ja perattua, ja palaan myös henkisesti tänne maaseudun kamaralle. 

Arpaonni antoi muuten eilen iiison potkun, kun voitin kaksi settiä Pentikin harmaita pellavalakanoita...aah. Vielä ovat paketissa, mutta ensi yönä jo pedissä. Samalla reissulla löysin myös pitkään hakusessa olleen pyöreän peilin, joka on just mua: merihenkisyys yhdistettynä rouheaan maalaistyyliin. Siitäkin varmasti myöhemmin lisää.

Hauskaa viikon keskimmäistä päivää kaikille! Itselleni keskiviikko merkitsee jo perinteisesti raikuvaa ääneen nauramista, koska illalla tulee Hyvät ja huonot uutiset neloselta. Mitä se kertookaan minusta, kun tuo on tällä hetkellä ainut ohjelma viidentoista kanavan virrasta, jota katsoessa nauran ääneen ;). Niina Lahtinen, olet parhautta. Terkuin kotiäiti (melkein) Riihimäeltä.- Kiitos! -


Kommentit

Most popular posts