Pentik Goes Pop Up Arabianrannassa

Eilen avautui Pentikin Outletmyymälän yhteyteen Pop-Up-myymälä "Pentikin helmet", joka on avoinna kuukauden tästä eteenpäin. Myymälässä on sisustusbloggaajien valitsemia ja esillelaittamia moderneja tuotteita Pentikin valikoimasta. Myymälän suunnittelivat ja rakensivat Kettukarkki-blogin Maire ja Kotilo-blogin Johanna. 

Myymälän avajaisiin oli kutsuttu kourallinen bloggareita. Olipa ihanaa taas tutustua uusiin ihmisiin! Me paikalla olleet bloggarit totesimme yhdessä tuumin, että kaikkia valittuja tuotteita huolisimme ilomielin omiinkin koteihimme. Vaikka blogimme edustavat aika erityyppisiäkin tyylejä, se on osoitus siitä, että Pentik sujahtaa monenlaiseen sisustukseen.

Pop-Up-myymälätila on pieni, mutta sitäkin linjakkampi. Värimaailma niin tilan sisustuksen kuin valittujen tuotteiden suhteen on valkoinen-musta-oranssi. 

Mutta, suoraan asiaan. Kuvat kertovat...


Yllä, keittiötarvikkeiden kokonaisuus oli kasattu huolettoman harkitusti puulaatikoihin.

Alla, Pentikillä on valikoimassa jatkuvasti paljon kierrätyspuisia kalusteita, ja niillä tämäkin tila on pääasiassa kalustettu.

Harmaanruskeat puupinnat, rottinki ja metallikehikkoiset tummat lyhdyt puhuvat samaa kieltä.

Pop-Up-myymälässä on kolme osiota; keittiö, kylpyhuone ja toimisto. Keittiötä edustavat mm. ihana uusi Kasvimaa-mallisto, josta löytyy myös astioita. Mukaan on valittu biohajoavat & konepestävät bambukulhot. Astiasarjaksi oli poimittu pelkistetty, valkoinen Geo.Uutuusmallisto Twist on ihana. Se sisältää nahkaisia muistikirjoja, iPad-suojuksia, puhelinkoteloita, matkalaukkutageja, kukkaroita, avaimenperiä. Tästä mallistosta pidimme kaikki valtavasti!  

Tuoksua ei valitettavasti saa blogiin mukaan, mutta Valkoinen Tee -sarjaan kannattaa ehdottomasti tutustua, jos pitää hajustetuista kodintuotteista. Hillityn tyylikkääseen tuoksumaailmaan kuuluu mm. huonetuoksu, huonetuoksusuihke, tuoksukynttilä, käsivoide ja nestesaippua. 


 


Arabiakeskukseen kannattaa tulla kauempaakin. Itse olen siitä elävä esimerkki :), matkaa kertyi yhteen suuntaan noin 70 km. Modernin Pop-Up-maailman kyljessä on Pentikin suurensuuri Outlet, jonka väri-iloittelussa kävin myös räpsyttämässä kameraa.

Tähän postaukseen en niitä kuvia laita, mutta luulempa että pyöräytän vielä pari kollaasia, koska sieltä löytyi kaikkea kivaa! Siispä siitä myöhemmin... Kommentit

  1. Oi, on kyllä herkullisen näköistä! Harmi ettei taida olla lähiaikoina mitään asioita tuohon suuntaan.

    Hih, mulla on normaali ruokakauppamatka 70 km :D Eikä se enää tunnu edes mitenkään pitkältä :D

    VastaaPoista
  2. Jos on ruokakauppamatkaa 70 km niin sehän tarkoittaa aina vain ja ainoastaan yhtä asiaa. Silloin asutaan jossain ihanalla, luonnonkauniilla paikalla saaristossa, lapissa tai muuten vaan maalla. Ja tässä tapauksessa tiedän, että saaristossa :). Terkut täältä maankamaralta maalta!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts