Matkalaukullinen rahaa


Pihamietteissä olen ollut viime aikoina kovasti, ja sepäs hiljaiseksi vetääkin. Täällä olisi muutama tuhat neliötä pihaa laitettavana. Täydellisessä maailmassa Eva Wuite tulisi ja laittaisi pihan kuntoon. Sen jälkeen palkkaisin muutaman kerran vuodessa puutarhurin, joka tekisi suuremmat kohennus- ja ylläpitotyöt. Itse nautiskelisin pihasta ja nykertäisin sinne jotain pientä ja kivaa.

Pihaan tulisi paljon kivetystä; kivettyjä polkuja ja leveämpää baanaa. Nurmea laitettaisiin ihan hieman vain. Siellä olisi paljon kivillä rajattuja kuntta-osioita, pionipenkki, rhodopenkki, isoja ruukkuistutuksia, muutama marjapensas ja raparperipenkki. Jokin vuoripurotyyppinen vesiaihe sopisi myös. Näen sieluni silmin, kuinka Evan kanssa ideoisimme kaiken kuntoon. Keskustelu säkenöisi, ja puutarhavajassa odottaisi matkalaukullinen rahaa.

Viikonvaihteen Kevätmessuilla löysin muuten täydellisen kotimaisen kivetyksen, todella kaunis ja luonnollinen, hinta meidän tarpeeseemme noin 70 000 eur. Ja hiljaisuus jatkuu. 

Messuilla oli lauantaina aivan hillitön yleisöryntäys, joka haittasi jo paikoin näkyvyyttä:). Monet varmasti jättivät mökkireissun, ulkoilun tai pihan siivoamisen väliin ja suuntasivat messuille, johtuen kylmänsateisesta päivästä ja puolimetrisestä hangesta. Me teimme visiittimme Teknoksen lahjoittamilla lipuilla, joten kiitokset sinne suuntaan!

Tässä seesteisyyttä sisältä, kello viisi yli kuusi. Aika mukavaa muuten, kun sekä aamulla että illalla on kutakuinkin yhtä valoisaa tuohon samaan aikaan. Ihanat ystävät toivat viikonloppuna valkeita tulipseja ja Kastehelmi on myös lahja ystäväperheeltä. Kiitokset molempiin suuntiin.


"Pihaan jokin vesiaihe, josta olisi mukava juoda lämpiminä kesäpäivinä." Sisustajakoira Helmi.

Kommentit

 1. 70 000, iiikk!! Huh, juu, hiljaiseksi vetää... (Oikeestaan ne rikkaruohot onkin ihan nättejä siis!? :D) Ei kai, tuttu tunne!

  Miksen mä tajunnut kinuta messulippuja Teknoksen edustajalta, höh! (Meillä mmalausliike ja teknoksen maalit käytössä...) Jumprahuiti sentäs! ;)

  VastaaPoista
 2. Niinhän se on! Voi mitä kaikkea tekisinkään jos olisi matkalaukullinen rahaa :))
  Söpö Helmi :)

  VastaaPoista
 3. Meillä oli kanssa pihan laitto viime kesänä (ja jatkuu tulevana). Kiva kuulla teidänkin suunnitelmista:).

  VastaaPoista
 4. Liityin juuri lukijakuntaasi :) Tykkään kovasti ja nuo koirakaverit on niin <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista ja tervetuloa Hannele lukijaksi :)!

  Kirsikka: nimenomaan suunnitelmista...mutta toteutus onkin jo ihan eri juttu, palanen ja vuosi kerrallaan täytynee ottaa strategiaksi. Ja se kuuluisa "hiljaa hyvä tulee" :D

  Teija: Sinun täytyy pyytää Teknokselta jotain muuta nyt :)

  Aino-Kaisa: niinpä, lottovoitosta haaveilu on rakas harrastus täällä(kin)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia taas, ja ihana koiruliini :) Blogissani olisi sinulle jälleen tunnustus http://sekaisakoti.blogspot.fi/2013/04/tunnustus.html

  VastaaPoista
 7. Voi kiitokset, täytyypä käydä heti perehtymässä :)

  VastaaPoista
 8. Hei, tulin tänne vastavierailulle. Ihania hauvoja! Hetivalmis puutarha vaikkuttaa aika arvokkaalta. Pari vuotta kun on kykkinyt pihalla kaikki näyttää jo paljon paremmalta :)

  VastaaPoista
 9. Ihana Helmi, kannattaa kuunnellä hänen mielipidettään!

  VastaaPoista
 10. Kiito Cheri ja Lumo. Palanen kerrallaan tätä savottaa tosiaan on aloitettava, ja täytyy muistaa kuunnella kaikkia perheenjäseniä :).

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts