Keskeneräinen virkkuuprojekti


Kasvaisiko motivaatio keskeneräisen projektin valmiiksi saattamiseksi ajatuksen ja kuvan voimalla?
Aloitin raskauden viimeisinä päivinä, yliajalla, pienten pyöreiden "isoäidinneliöiden" virkkaamisen mahani päällä, kuinkas muuten... Niitä kertyi mukava pino. Sitten vauva putkahti maailmaan ja pyörylät nakattiin käsityökoriin odottamaan.

Seitsemän vielä pitäisi tehdä, niin niistä saisi tyynynpäällisen. Jos haluaa tyynynpäällisen. Ja haluaako tyynynpäällisen suklaanruskealla vai haaleanliilalla pohjalla...? Mitä pidemmälle projekti venyy, sitä epävarmempi olen, mitä näistä haluan tehdä. Niistä tulisi myös kiva nuken peitto, osoittaa pieni sormi alla :). Hyvä idea!


Suosittelen muuten tätä ohjetta kaikille "loppuraskaana" oleville. Työn voi helposti jättää kesken koska vaan vessahädän, vauvan potkuhepulin, supistuksen, suonenvedon, jäätelönsyömisen tai ähkykohtauksen ajaksi. Tai jos muuten vaan sattuu olemaan lyhytjännitteinen olotila, niin näiden väkrääminen on oivaa hommaa. Yhden pyörylän virkkaamiseen menee nimittäin viitisen minuuttia. 

Pyörylät takaisin koppaan odottamaan, hiljaa hyvä tulee. Kauniita kuvia näistä ainakin saa, jos ei muuta...


Kommentit

 1. Kauniin värisiä pyörylöitä! Itsellä ainakin keskeneräisten listaaminen lisäsi motivaatiota, mutta aina on niitä projekteja, jotka ei etene sitten millään.

  VastaaPoista
 2. Niinpä! Voipi olla, että kun aurinkoiset kevät-kesäpäivät alkavat, näitä voisi virkata ja yhdistellä tuossa ulkona, samalla kun vahtii lapsen leikkejä :). Sittenhän se olisi valmis tuotapikaa. Kunhan se kesä ensin alkaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanansti nakkasit pyörylät käsityökoriin ja sait toisen pyörylän käsiin. ;) Isoäidinneliöt on kyllä ihanan nopeita tehdä, mutta tällä laiskiaisella ne jää sinne käsityökorin pohjalle ja vanhin on kuitenkin jo 4. Miten se voikin olla niin hankalaa yhdistää niitä tai tehdä ne muutama ratkaisevasti puuttuva.

  Mitä ikinä noista teetkin, siitä tulee ihana. Tosi nättejä neliöitä.

  VastaaPoista
 4. Sopivilla hetkillä hyvä jatkaa, kun pikkuinen on pitkillä päikkäreillä :) Tosin meillä semmoiset pitkät päikkärit tulivat kuvioihin reilu kk sitten, kun meijän pieni oli 7kk. Niistä hetkistä kannattee nauttia, ja tosiaan: hiljaa hyvä tullee :)

  Kaunista työtä!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihania!Etenkin haalean liilan kanssa.Tekisi melkeinpä itsekin mieli ruveta virkkaamaan ja se on paljon se:)Jotenkin en tällä hetkellä millään malta tai voikaan keskittyä käsitöihin. Raskausaikana olisi voinut tosiaan onnistuakin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos viesteistä :)!

  Kyllä minustakin tuntuu että valmiiksi on tehtävä, sen verran herkkuvärit on kyseessä, että lopputuloksesta tulisi varmasti oikein kiva. Ja aikas pienestä kiinni enää.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts