Kerro kerro kuvastin...


Olen malttamaton luonne ja yleensä kaikki pitää tehdä ihan heti ja ideat toteuttaa samantien. Siksi onkin ihmeellistä, että Pentikiltä matkaan tarttunut peilikaunotar odotti kuplamuoveissa olohuoneen nurkassa pari viikkoa.

Mutta, nyt peili on seinällä. Sieltä näkyy ulappaa, saaristoa, aurinkoisia kalliorantoja, jos oikein siristää silmiä ja kuvittelee.


Peili on ihanan merihenkinen...mutta sopii myös kuivalle maalle. Pöydälle katoin asetelmaan kaikkea merellistä. Nyt sopii kesän tulla! Ulkona paistaa aurinko ja terassilla tarkenee paljain jaloin.Pääsiäisasetelman munat ovat uusiokäytössä, ne löysivät uuden paikan kynttilälyhdyn sinkkikulhosta. Se on kuin tehty niille.


Kommentit

 1. Heh, sekkailin ja löysin blogisi. Samainen ihana peili mullakin odottaa vielä puolen vuoden jälkeenkin paikkansa löytämistä lipaston laatikossa (ostin Loviisan aitasta). Ihania myös nuo turkoosit lasipallot!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia - noita pom pomeja pitäs askarrella, hauskoja! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Aino! Joskus vaan ei meinaa paikkaa löytyä.. Tuo seinänpätkä, jonne peilin ripustin, on ollut pitkään tyhjänä ja kaivannut jotain, nyt se löytyi.

  Kiitos Pieni Lintu! Kiitos kun tulit lukijaksikin :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis peili ja ihanan merelliset somisteet!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Katja! "Meriasiat" on ihan suosikkielementtejä mulle.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts