Metsä on muodissa, Wanilla Rose


Käväisin tänään Wanilla Rosessa Hyvinkäällä. Kauppa on ollut siellä nyt puolitoista kuukautta. Yllätyin, kuinka paljon oli tarjolla lempimateriaalejani, eli erilaisia luonnonmatskuista tehtyjä juttuja. Kaupan nimi viittaa romanttisempaan suuntaan, mutta liikkeen tyyli oli rouhea, maanläheinen ja trendikäs.

Räpsyttelin kännykällä muutaman otoksen minua miellyttäneistä asioista. Sarvia oli aitoina ja feikkeinä vaikka jos minkälaisia. Niistä on rakennettu liikkeeseen myös kauniita asetelmia, ja käytetty mm. kattauksessa somisteena.

Puunrungoista tehtyihin lampunjalkoihin olen aivan heikkona, joten pitihän sellainenkin ihanuus kuvata. Tämäntyyppisiä löytyy täältä kotoakin kaksin kappalein.

Tuo korkea, ohuista oksista tehty lyhty on näyttävä ilmestys. Kynttilän valo siivilöityy tuosta varmasti upeasti läpi.


Meidän kotoa löytyy todella paljon sarvimateriaalia, aitona. Olen laittanut  tunnisteisiin tuohon blogin oikeaan sivupalkkiin jopa oman kohdan "peuran sarvet" :).

Mutta kyllä meilläkin yhdet feikkisarvet asuu, nimittäin tämä Tigerin pieni hauska trofee. Alla oleva kuva siis vain sivuhuomautuksena, tämä ei ole tämän päivän antia.

Wanilla Rosessa oli myös pari ihanaa jakkaraa. Tämä puinen pöllinpätkä on yksinkertainen ja hieno. Taljapäällysteinen kaverinsa on vielä hienompi!

Rottinkiset kiikkustuolit ovat aina yhtä ihania. Tämä yksilö oli kasattu täyteen tähtityynyjä. Mikäs sen parempi!

Sarvia, käpyjä, puuta, paljon luonnonmateriaaleista tehtyjä koreja... 
Ihanaa, kun Metsä on muodissa!  Minä täältä metsän keskeltä suosittelen, että tässä liikkeessä kannattaa piipahtaa, jos Hyvinkäällä liikuskelee.Kommentit

 1. No voihan himpura! Miksen minä tiennyt tälläisestä kaupausta, kun lauantaina piipahdin Hyvinkään suunnalla =) Täytyypäs seuraavalla kerralla käydä, kun sinne päin liikun =)

  VastaaPoista
 2. Käy ihmeessä, kannattaa! Kannattaa käydä samalla myös Willassa olevassa Tigerissa (ellet ole jo käynyt), siellä on kaikkea pientä hauskaa. Siinä on kaksi ihan erityyppistä liikettä.

  VastaaPoista
 3. Pitääpä käydä vierailemassa! Kaikkea kivaa näkyis olevan:)

  VastaaPoista
 4. Joo Tigerissa oon käynyt myös täällä Porvoossa, kaikkea ihanaa pikkusälää :)!

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä! Kauniita esineitä, täytyy pitää mielessä, jos liikun tuolla päin. Törmäsin blogiisi blogilistalla, vaikuttaa mielenkiintoiselta. En ehtinyt vielä montaa juttua lukea, mutta palataan asiaan :) tervetuloa vastavierailulle Muonamiehen mökille http://muonamiehenmokki.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Kiva kun tulit tänne, tervetuloa uudelleenkin :). Kävin kurkkimassa Muonamiehen mökkiä ja ihana mökki onkin!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts