Talonpoikaiskaappi ennen ja jälkeen


Pengoin taannoin konetta ja selailin vanhoja kuvia. Löytyi kansio, jossa on vanhan talonpoikaiskaappimme kuvat entisessä elämässään ja ulkoasussaan. Sain aikanaan kuvat meiliini kaapin myyneeltä naishenkilöltä. Niiden kuvien pohjalta tein ostopäätöksen. Minullahan oli aikanaan Keltaisessa Pörssissä ilmoitus, jossa halusin ostaa vanhan suuren talonpoikaiskaapin. 

Ensimmäisessä kollaasissa kaappi on nykyisessä kuosissaan valkoisena. Kaappi on tässä vuosien varrella vilahdellut useammassakin postauksessa blogissani, onhan se ollut meillä jo pitkään. 
Ja sitten seuraavaksi nämä ennen-kuvat. Uskokaa tai älkää, mutta näillä on minulle suuri tunnearvo. Muistan sen tunteen, mikä tuli kun näin kuvat ja tiesin vihdoin "sen oikean" löytyneen :). 

Kaapissa on sisällä vaatetanko, sekä etu- ja takaseinällä suuret käsinveistetyt koukut (14 kpl) koko kaapin leveydeltä.  

Sisuksen säilytin ennallaan ja käsittelemättä, vain ulkopinnan maalasin valkeaksi. Maalasin sitten nuo metalliset vetimetkin pienen pohdinnan jälkeen. Ne istuvat kokonaisuuteen paremmin.
Tässä vielä muutama detalji rakkaasta ystävästäni.
Kiitoksia viime päivien kommenteista teille ja kiva huomata, että uusia lukijoita on tullut myös! Tuntuu tosi mukavalta.

Hauskaa ja aurinkoista pakkaspäivää!

Kommentit

 1. Komea on! Ihan juurikin sellaisen "oikean" näköinen :)

  VastaaPoista
 2. Aivan upea kaappi! Tuollainen olisi minullakin haaveissa, mutta olen enemmän tai vähemmän naimisissa meidän aasialaisen kaapin kanssa eikä olohuoneeseen tai muuallekaan mahdu enää yhtään ylimääräistä huonekalua.

  Hyvää loppuviikkoa,
  Katja

  VastaaPoista
 3. Voi kiitos kaikille :) Ja hyvää loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Ihana <3 Jostain tämmöisestä vaatekaapista mäkin haaveilen sitten uuteen kotiin. Vähän on tullut ihastuttua tuohon talonpoikais rokokoohon, joten jos semmoisia joku pongaa myynnissä, niin mulle saa vinkata :)

  VastaaPoista
 5. Juu nämä on hyviä kestohankintoja, kestävät kevyesti parisataa vuotta :). Ja mikä parasta, sisään mahtuu se kuuluisa puoli maailmaa. Ja mistä sitä tietää, minne ovista päätyy. Ovathan talonpoikaiset vähän semmoisia Narnia-kaappien näköisiä ;). Minä tykkään!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts