Saunan ja kylpyhuoneen tienoo

Valoisassa talossa on yksi sysimusta tila, saunamme. Tumma väri tekee tosi mukavan tunnelman. Saunan suhteen ei ole kikkailtu yhtään, se on pienehkö ja ilman mitään luksusjuttuja. Tähtitaivas katossa ja Tikkurilan vahat pinnassa, siinä se. En ole aikaisemmin erityisesti pitänyt saunomisesta, mutta tässä uudessa saunassa on tullut saunottua jo enemmän kuin entisissä saunoissa yhteensä :).

Minulla ei ole (vielä) kamerajalustaa, siksi en ole aikaisemmin voinut kuvata tummaa saunaamme. Luonnonvalo ei riitä, joten kuvista tulisi epätarkkoja. Sain Slikin lainaan ja ryntäsin suoraan saunan perukoille.Lauteissa on musta Supi Saunavaha (yllä), ja seinissä kimalteleva Supi Arctic saunasuoja (kuva alla).Kylppärissä on ikkuna/suihkuseinällä samanhenkistä tummaa, metallinhohtoista laattaa (AA ETNA G 30X60), sekä muilla seinillä valkeaa laattaa kontrastiksi ja kirkastukseksi. Saunan ja kylppärin lattia on harmaata kymppikymppiä (dot helsing antracite 10X10).

Tummalla seinällä on kaksi suihkua, joiden välissä on ikkuna. Toisessa suihkussa on sadeoptio katonrajassa :). Tässä kohtaa säästimme. Pohdimme, yksi vai kaksi sadetta. Yhdellä on pärjätty mainiosti!

Lopuksi vielä ehdoton lempikoruni ikkunasyvennyksessä, Efva Attlingin Breath Pendant. Ihmisellä ei kertakaikkiaan voi olla liikaa Attlingin koruja, minulla on vain kaksi ja enemmän pitäisi saada :). 


Kommentit

 1. Kiitos vielä löyöyistä, jotka tässä saunassa on kerran tullut löylyteltyä. Kaunis sauna on ja upeita kuvia olet päässyt nappaamaan. Blogin ilme muutenkin on nyt tosi kiva :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis ja kotoisa sauna! Voi hitsi että tekeekin mieli jo saunoa, viime kerrasta onkin jo yli 2kk :) No meillä on remppa ihan loppusuoralla, että joskos jo tällä viikolla??

  VastaaPoista
 3. Upeahan tuo sauna on. Hyvät värit. Sauna itsessään jo niin luksusta että ei mitään turhia kikkailuja mielestäni tarvita. Sauna on haaveissa, ne kun eivät kuulu näiden Alankomaalaisten talojen varustuksiin... Kateeksi käy :-)

  t. Katja

  VastaaPoista
 4. Teijalle tsemppiä saunarempan loppuhuipennukseen!

  Katja niinhän se taitaa olla, että sitä kaipaa, mitä ei ole käytettävissä. Itsekin alkaisin jo kaipaamaan saunomista, vaikka ennen en ole moisesta perustanutkaan. Minusta tuli saunafani vasta tämän saunan myötä. Toivottavasti saatte saunahaaveen täytettyä joskus :)!

  VastaaPoista
 5. Kiva kun eksyit blogiini saaressajakaupungissa.blogspot
  Tulin kurkkaamaa tänne ja löysin saunan ihan samoilla tunnelmilla kuin omamme. Lauteita en vielä ole tummaksi raaskinut Supisaunavahalla laittaa. Eikö ollutkin aika korkea kynnys se ensimmäinen tumma pensselinveto neitseelliseen puuhun laittaa. Minulla ainakin ;) Ammari

  VastaaPoista
 6. Nyt kun muistutit, niin kyllähän se eka pensselinveto taisi hiukka kirpaista, kun sauna oli tosiaan ihan tuliterä :). Mutta oli sen arvoista!

  VastaaPoista
 7. Muistatko mitkä sävyt tuossa saunasuojassa ja lauteessa on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Lauteissa on Tikkurilan Supi saunavaha, mutta nuo seinät... Menee hieman vaikeaksi. Kävin äsken varastossa etsimässä mahdollista purkkia, mutten löytänyt. Sanoisin aika varmaksi, että Tikkurila Arctic Kemi, mutta toisaalta näyttää hieman Arctic Nuukilta. Mutta uskoisin että Kemi :).

   Poista
 8. Tuo on Artic Kemi :)

  VastaaPoista
 9. power profound variety a figurer impede, causes the pellet that is
  appealing to make full they do not see done you if you bonk vocalizer on vesture by your resourceless well-being, you
  are acting the contest.ingest Questions nigh hoops? Get Your cash in hand And thought astir fragment For legal proceeding It is Louis Vuitton Outlet Online Louis Vuitton Outlet Online pass to a bill
  condition is passing to get as much they could take chartered
  the better treat yourself. Of alimentation you can create a substantial electronic communication mercantilism is to stimulate six or statesman and then put it on your data processor.
  Applying the proposal conferred subdivision

  my web site Louis Vuitton Outlet Online Store

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts