Olin väärässä

Pakko se on tunnustaa, olin väärässä. Yläkerran aulan tauluhyllyt, 3 kpl, oli sijoitettu hajanaisesti kahdelle eri seinälle ja katse ei oikein kiinnittynyt mihinkään. En ollut asetteluun tyytyväinen koskaan, vaikka olin hyllyt ihan omin pikku kätösin seinään ruuvannut ja asiaa aikanaan pohtinut ja suunnitellut antaumuksella. Ei auttanut, vaikka kuinka vekslasin tauluja eestaas hyllyltä toiselle. Kokonaisuus oli levottoman oloinen.

Päädyin siihen, että hyllyjen on oltava päällekkäin yhdellä ja samalla seinällä. Silloin vaihtuvaan taulunäyttelyyn tulee joku roti ja ryhti. Taulut ovat lähellä toisaan, ja sitä kautta seinästä tulee katseenvangitsija. 

Ennen -kuvat jäivät ottamatta, sen verran vauhdilla taas lähdin rymsteeraamaan, tyypillistä minua. Mutta tässä muutama kuva muutosta tehdessä ja sen jälkeen. Kuvien laatu ei tällä kertaa häikäise. Täytyy keskittyä tämän tilan kuvaamiseen joskus paremmalla ajalla ja antaumuksella.Matala liinavaatekaappi istuu hyvin hyllykokonaisuuden alle.Homma vähän laajeni. Kun taulut oli saatu paikoilleen alkoi tuntua, että säleovikaappi sopisi myös uudelle paikalle. Se siirettiin viereisestä huoneesta.  Mukana seurasivat jalkalamppu, vanha seinään nojaava klaffitaso ja limsakori.


Vanha Hellaksen sateenkaarikaramellipurkki pääsi säleovikaapin sisäpuolelta kaapin päälle esille. Suloinen! Tämä on ollut mummullani aikanaan kovassa käytössä.EDIT!
Löytyipäs tauluhyllyistä yksi ennen -kuva, täällä klik.

Kommentit

  1. Looking good! Ja karamellipurkki kätkee sisälleen takuulla sata tarinaa herkuista. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)! Kyllä, jos oikein muistelen tarinaa, niin isäni on pikkupoikana varastanut keksejä aina tuosta kiposta, jota on säilytetty jossain ylähyllyllä, tietysti :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts