Listat tekevät raksasta kodin

Mikä on se ihan vihonviimeinen asia, jonka jälkeen ei voi/saa/ole luvallista enää puhua raksa-ajasta. No, vastaus tuli jo otsikossa. Vaikka viimeistellyltä kodiltahan tämä on tuntunut jo pari vuotta, niin ei se ihan sitä kuitenkaan ole ollut. Sen huomaa viimeistään nyt, kun jalkalistat on saatu paikoilleen.sheds, sheep stool
Uusi kuvakulma löytyi portaikosta.


Silmä on arjessa tottunut siihen, että sieltä täältä puuttuu jotakin. Se on myös blogin näkökulmasta vaikuttanut oleellisesti useampaan seikkaan: kuvakulmiin, kuvien rajauksiin ja sommitteluun. Ja toki myös ärsyttänyt välillä, niin paljon.

Vaan eipä enää! Nyt on niin särmää että.. Siitä iloitessani otin heti muutaman kuvan lavealla rajauksella, joissa näkyvät upouudet, nasakasti paikoillaan olevat listat. Jatkossa blogin kuvakulmat tulevat varmasti avartumaan ja tavallaan monipuolistumaankin, kun enää ei tarvitse peitellä yhtään mitään.


Pääosassa eteinen. Seinällä ystäviltä lahjaksi saatu vuoden 2009 Arabian vuosilautanen,
jossa on teemana susi. Tukeva tiikkijakkara on Pentikin.


hirsitalo kontio
Pääosassa keittiön lyhyellä seinällä oleva suuri kuiva-ainelaatikosto.
Sivuosassa "kotieläimet";  peura ja lammas.


kontio, pariovet
Pääosassa pariovet; pienen ihmisen toteutunut haave.

Hirsitaloissa tuppaa olemaan moninaisia kohtia, joita täytyy listoittaa. On hirsikulmia sun muita liitoskohtia. Cellon listavalikoimasta onneksi löytyi ratkaisu joka kohtaan, niihin kinkkisiinkin.

Innostuin kuvaamaan nurkkia, nyt kun niitä kehtaa esitellä :)Ja vielä työhuoneen nojatuolinurkasta kuva..Cello-listat ovat Riihimäen Rautiasta, joka on ollut erinomaisesti palveleva rautakauppamme ihan rakennusprojektimme alusta asti. Nyt kun alakerran listat ovat paikoillaan, suntaamme yläkertaan, samaisen Rautian kautta tietysti. Siitä myöhemmin lisää.


(Listaprojektissamme on tehty blogiyhteistyötä Cellon ja Riihimäen Rautian kanssa)


Kommentit

 1. Hirsitalossa on kyllä niitä nurkkia ja kohtia todellakin joita listoittaa. Eikä tuolla jalkatasossa niinkään, mutta tuolla katon puolella meillä niitä ainakin riitti ihan hermojen menetykseen asti :)

  Kiva kun ootte saaneet listat, kyllä ne vaan viimeistelee kummasti. Me päätittiin että ennen ei muuteta kun kaikki listat on paikoillaan, koska me ei oltaisi niitä varmaan saatu muutoin paikoilleen vieläkään.

  Ihanat nuo teidän lammas ja Pentikin penkki :)Ja koko talo tietenkin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marika! Teillä on myös tosi kaunis hirsikoti, olen vieraillut blogissasi usein :). Meillä oli kanssa pyhänä ajatuksena, että listat ovat paikoillaan ennen muuttoa. Mutta sitten kävi se perinteinen, aika loppui kesken.

  Tuntuu ihan mahtavalle, kun alkaa olla siltäkin osin valmista!

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää ja onnea listojen paikalleen pääsystä! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts