Valkoinen virkattu sydän

Ja vielä yksi tuunattu sydänkoriste. Tällä kertaa talonpoikaiskaapin avaimenperänä roikkuva puinen sydän sai uuden asun. 
Puiset sydämet olivat alkujaan kultaiset, maalasin ne monta vuotta sitten valkeiksi. Nämäkin ovat kulkeneet paikasta toiseen jo varmaan kuusi-seitsemän vuotta...

Kommentit

 1. hei, löysin tieni blogiisi vasta nyt. En ymmärrä missä olen harhaillut. Kiitos, kun olet lisännyt Nuppu Home blogini inspiraatiolistaasi :-) Liityin nyt oitis lukijaksi. Sinulla on kauniita ja käytännöllisiä ideoita ja toteutuksia. Tästä virkatusta sydämestä tykkään tosi paljon - saattaa olla että kokeilen jotain samantapaista tästä inpiroituneena, sallithan. Ihanaa heinäkuun ekaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kun tulit! Täällähän tämä blogi on odotellut ;). Tosi kiva, jos saat inspistä näistä ideoistani ja tekeleistä, kaikkea saa lainata! Oikein nautinnollista kesää sinulle ja ollaan kuulolla.

   Poista
 2. Heips! Ihana sydän! Saisinko ohjeen siihen? Näin aloittelijavirkkaajana kaikki on vielä hakusessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitoksia! Olen käyttänyt tästä postauksesta löytyviä ohjeita, joskus hieman soveltanut, mutta myös suoraan näillä tehnyt. Tässä linkki postaukseen, jossa jatkolinkit :)

   Kivaa kesää!

   http://tarja-snowland.blogspot.fi/2013/01/virkattuja-sydamia.html

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts