Yläkerran aulassa

Yläkerran aulassa on pääosin säilytystä. Vaihtuvasti tauluja tauluhyllyillä, liinavaatteita ajat sitten hankkimassani Pentikin vihreässä pikkukaapissa, koiranäyttelypokaaleja, vanha kirjoituskone, Bloomingvillen valaisin ja muuta Ikean sivupöydällä, cd:t ja dvd:t Ikean hyllyissä... 
Ikeasta meillä on vain vähän tavaraa, mutta tämä sivupöytä ja cd-tornit, 4 kpl, ovat huiput. Molemmat on sijoitettu kapeaan käytävänpätkään, jossa toisella puolella on seinä ja toisella puolella pitkä kaide. Nämä mahtuvat hyvin (hukka)tilaan ja niihin mahtuu "kaikki", tai ainakin "tarpeeksi".


Riihimäen poliisilaitoksen ikivanha kirjoituskone on kaunis perintökalleus. Tämä on ehdoton vetonaula lapsille, kaikki kyläilijät käyvät sitä vuorollaan rämpyttämässä. Ja vanha konehan ei mene siitä miksikään :).
Bloomingvillen korkea pöytävalaisin tarttui joskus matkaan erään sisustuskaupan loppuunmyynnistä edullisesti. Pidän tästä kovasti ja tyylinsä puolesta sopii hyvin juuri siihen, missä se nyt on :). 
Korillinen simpukoita.. Nämä olivat koristeena häissämme, siroteltuna buffetpöydälle verkon kera. Sen jälkeen ne ovat olleet esillä valkeassa korissa. Häissä oli myös plaseeraus tehty simpukoilla, näin.

Kommentit

Most popular posts