Sebra kili bed in the kids room

Sebra Kili bed was love at the first sight. It's a versatile design classic with beautiful details. I wanted to buy this bed for my baby boy. The bed is versatile, and works also as a junior bed. You can also find beautiful lamps in Sebra's selection. Lamps match perfectly with the beds. Blue bunting is made by me from several diffrent fabrics. Deer horn is a found from the forest near by. Miho trofe goes well with the other elements in the room. 


-----


Täällä on viimeaikoina sisustettu pienelle ihmiselle huonetta. Tärkein kaluste on mielestäni sänky, vauvat nukkuvat paljon :). Etsin jatkettavaa pinnasänkyä, koska haluan kalusteen olevan mahdollisimman pitkäikäinen. Tanskalaisen Sebran Kili -sänky, vanha klassikkopeti, oli vastaus unelmiin! Ihastuin tähän sänkyyn, kun löysin sen Sisustus Kullanmurut -verkkokaupastaVärivaihtoehdot ovat tosi herkulliset, ja sängyn mukana tulee laadukas patja, jossa on mukana myös jatkopala juniorivuodetta varten.

Sänky on muunneltava. Pinnasängystä saa aikanaan laidan/laidat irti, ja sen vaiheen jälkeen siitä saa vielä 150 cm pitkän juniorivuoteen noin kouluikään asti. Eli tällä mennään pitkään, ja se on hyvä!juno bed, jatkettava pinnasänky


Huoneeseen päätyi myös aikaisemmin syksyllä
virkkaamani pyöreä matto.juno bed, jatkettava pinnasänky

sebra kili bed blue


Sängyssä on hyvin kauniit, viimeistellyt yksityiskohdat.
sininen jatkettava pinnasänky

juno bed

jatkettava pinnasänky


Löysin vanhoja kuvia ja tietoa tästä klassikosta vuosikymmenten takaa, silloin kun sängyn nimi on ollut Juno BedTässä linkki vanhoihin kuviin ja tekstiin.

Kokonaisuuteen sopii hyvin metallinen, turkoosinsininen Sebran kattovalaisin, sekin löytyi Sisustus Kullanmuruista. Valaisimessa on limenvihreä, kangaspintainen johto. Johto on todella pitkä, joten valaisin sopii hyvin myös korkeisiin tiloihin. Meillä normikorkuisessa hirsitalossa johdon sai keräistä suurelle kiepille valaisimen juurelle, mutta se näyttää hauskalta juurikin tuon värinsä ja materiaalinsa ansiosta.


kids room lamp light, lastenhuoneen valaisin

Karkki.

sebra interior

Olen myös ommellut huoneeseen reilun kolmen metrin pätkän viirinauhaa. Talossamme on vahatut hirsiseinät, ei tapetteja, näin sain "helposti irrotettavan boordin" huoneeseen. Seinälle päätyi asetelmaksi Pompotista hankittu Mihon trofee ja aikoja sitten metsässä kävellessä löytynyt peuransarvi. 


miho trofee, peuransarvi, bunting, tee itse viirinauha(Sebran tuotteiden osalta on tehty yhteistyötä Sisustus Kullanmurut -liikkeen kanssa.)Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts