Koristeita peuran sarvista

Viime perjantaina koitti joulu ja juhannus samaan aikaan, kun järjestimme ystäväni Miian kanssa askartelupäivän meillä. Tätä oli odotettu koko syksy :)! Materiaalina oli kassillinen peuran sarvia, jotka saimme käyttöömme Miian mieheltä Tonilta (s u u r k i i t o s).

Olin pitkin syksyä hankkinut koristelutarpeita; silkkinauhoja, joulunauhoja, tervanarua, metallilankaa, luusta tehtyjä nappeja, helmiäiskoristeita, kristalleja, helmiä.... 

Sarvien työstämiseen tarvitsee porakonetta, eri paksuisia poranteriä ja rautasahaa. Sahasimme sarvista sopivan kokoisia paloja, ja käytimme myös kokonaisia sarvia koristeina. Sarvet ovat tosi kovaa materiaalia. Ei tarvitse pelätä että murenevat ruuvipenkissä. Siinä taisi mennä pari poranterää poikkikin reikiä poratessa.

Noitahan voisi maalailla ja spreijailla eri värisiksi. Halusimme kuitenkin kunnioittaa alkuperäistä materiaalia, ja jätimme kaikki sarvet luomutilaan. Koristeita vaihtamalla sarvia saa muokattua jatkossakin vaikka eri vuodenaikojen tai sisustuksen mukaan. 

Seuraavan sarvityöpajan aihekin tuli sovittua ja ideoitua samalla kertaa. Aiomme tehdä seuraavaksi naulakot :)! Kiitos vielä Miia tätäkin kautta!

Tässä pieni making of -kuvakollaasi perjantailta. 
Kommentit

Most popular posts