Pieni kahvio ja sisustuskauppa Pompoti jouluasussa!

Kuvasin suosikkikaupassani Pompotissa Riihimäellä. "Pieni kahvio ja sisustuskauppa Pompoti" on vanhassa punaisessa puurakennuksessa lähellä Riihimäen rautatieasemaa.

Kauppaan kuuluu kuisti, pieni eteinen, suurempi eteinen, kahvila-sali, ja siihen vielä pari pienempää huonetta päälle. Eri tilat ovat täynnä toinen toistaan kiehtovampia asioita, ja niissä kuljeskellessa vierähtää useampi tovi. Kaupassa on satoja pieniä ja suurempia yksityiskohtia, kauniita esineitä ja huonekaluja, jotka nivoutuvat lämminhenkiseksi kokonaisuudeksi.

Pompoti on pukeutunut jouluun.
Liike on tulvillaan kauniita jouluisia ja talvisia koristeita.Nauhahyllystä löytyy hyvä valikoima materiaaleja meille väkertäjille!


Peura-aiheisia sisustuselementtejä on nyt myös paljon valikoimassa.
Vasemmalla alhaalla olevassa kuvassa on yksi lempikohtani kaupassa; lahjapaperiteline. Tästä telineestä löytyy sitä ns. halpaa taidetta, johon olen aiemmissa teksteissäni viitannut. Olen tästä valikoimasta kehystänyt muutaman kerran paperiarkkeja tauluiksi seinille. Ne ovat ihania kaikkine pienine yksityiskohtineen. Arkit maksavat muutaman euron kipale.


Sonny Angels -hahmoja löytyy omasta kodistanikin kymmenkunta.
Yleensähän nämä ovat myynnissä yllätyspakkauksittain, joten ei voi tietää, minkä hahmon saa. Mutta Pompotista näitä saa ostaa yksittäin täsmäiskuna, eikä tarvitse hankkia enkeliä säkissä. 


Trofeet eivät tästä kaupasta lopu kesken, niitä on paljon, ja erilaisia! Myös lastenhuoneisiin ja muihin tiloihin sopivia valaisimia on kattavasti.
Posliiniset peurakoristeet ovat ihan uusia ja tosi kauniita. Niitä löytyy useilla eri aiheilla.
Tässä vielä muutamia kuvia Pompotin eri tiloista, ja niissä sijaitsevista aarrekaapeista, pullollaan vaikka mitä ihanaa.

Ulkoa astutaan sisään pieneen eteiseen...


Seuraavaksi on vuorossa suurempi eteisaula.


... eteisaulassa sijaitsee myös tämä karkkivärinen ilotulitus. Melamiiniastioiden ystäville tämä hylly lienee taivas maan päällä. Aika mahtava ilmestys.


Yhdessä huoneessa sijaitsee valtava lelukaappi, täynnä Mailegia ja vaikka mitä! Ihan mahtava pienten tyttöjen ja poikien aarrehylly. Myös vauvoille on liikkeessä hyvä valikoima leluja ja tarvikkeita.
Pompotin fiilistä kannattaa tulla aistimaan kauempaakin, on se sen arvoista. Lapsetkin voi huoletta ottaa mukaan. Kaupassa on hyvät leikkimahdollisuudet ja lastenhoitotilat. Jos kuitenkaan reissu Riihimäelle ei onnistu, on mahdollisuus tehdä ostoksia myös Pompotin nettikaupan kautta.

Kiitokset vielä seinän taakse mainostoimisto Parooninmäen Moukariin kuvausvalon lainasta, sekä ihanalle Pompotin työharjoittelijalle Saaralle  valoassistenttina toimimisesta!

Pieni kauppa & kahvio Pompotin yhteystiedot:
Osoite: Punainen Talo, Pohjoinen Asemakatu 10, 11130 Riihimäki.
Puhelin: 044 2735 371
Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts