11/20/2012

Inspiraatiota ja ideoita kirjasta

Olen lukenut syksyn aikana kottikärryllisen sisustuskirjoja ja peräkärryllisen sisustuslehtiä. Todella harvoin opuksista tarttuu matkaan ideoita, jotka toteuttaa sellaisenaan "yks yhteen". Yleensä niistä jää jotain alitajuntaan muhimaan, tai sitten selailemalla vaan kasvattaa tietämystään ja ideointikykyään sisustamisen saralla.

No, tämä kirjastosta lainaamani "ihan liian maalaisromanttinen" kirja tarjosi yht'äkkiä kaksi ideaa, jotka aion toteuttaa juuri sellaisenaan, kuin kuvissa näkyy. Ihmeellistä!


IDEA NRO.1


"Vanhaan vetolaatikkoon on koottu ruukkukasveja ja kauniita esineitä"

Hyvänen aika, mullahan on kuusi kappaletta tuollaista tismalleen samanlaista vanhaa vetolaatikkoa, osa käytössä, osa ylimääräisiä! Ja joulu tulossa...! Päätin tehdä jouluisen asetelman kasveista ja joulukoristeista laatikkoon. Tässä kuva laatikkopinostani. Eikö olekin erehdyttävästi samanlaisia.IDEA NRO.2


"Heinäseipäästä tehty verhotanko"

Mikä idea, sopii hirsitaloon! Ajattelin toteuttaa idean työhuoneeseemme, missä aurinko paistaa joskus ikävästi tietokoneen ruutuun (yleensä juuri silloin, kun blogipäivitysten teko on parhaimmillaan, tai joku kuvankäsittelyhomma menossa). Apu oli todella lähellä. Sain ihanalta naapuriltamme vanhan, harmaan heinäseipään, kas tässä: 


Nyt vaan odottelen itsekin innolla, koska saan nämä konkretisoitumaan. Olen nimittäin raskaana ja viimeisiä viikkoja viedään. Puhti alkaa olla loppu. Mutta kyllä nämä joskus esitellään täällä blogissa ihan valmiina projekteina, siitä olen aivan varma.

--------
EDIT! Valmiit projektit:

- Kukka-asetelma laatikossa täällä.
- Heinäseiväs verhotankona täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua