Pilvimobile / Cloud Mobile

Pilvimobile on kummitellut mielessä... en tiedä miksi. Varmaan siksi että näyttää kivalta ja muhkealta, ja vauvakin on tulossa. Enkä ole koskaan tehnyt moista, mutta blogit ja lehdet näyttävät olevan pullollaan toinen toistaan hauskempia luomuksia. Katsokaa esmes tätä kuvakokoelmaa. Vain mielikuvitus on rajana tässäkin hommassa...!

Tämän alkuperäiskuvan näin joskus jossain blogissa, ja sain sen nyt kaivettua esiin. Kuva löytyy varmasti useammastakin paikasta. Mutta tähän kyseiseen pilveen on oikein kuvalliset ohjeetkin, nimittäin täällä!

Tässä myös muutama muu kiva näkemys samasta teemasta:
- pilvi ja salama 
- sadepilviä
- värikästä sadetta
- paperisadetta

Ja tässäpä mun pilvitys. Kangas loppui kesken, piti tehdä alaosa tummemmasta sinisestä. Mutta sehän on loogista, kun pilvestä sataa. Nimittäin huopapampuloita. Mukana vielä muutama puhelimella nappastu työvaihekuva. Rakettitiedettähän tuo ei ole, mutta muutaman kerran jouduin ompeluksia purkamaan ja tekemään uudestaan, että sain muotoiltua pilvestä mieleiseni. Aikaa meni tunnin verran. Kiinnitys kattoon on ohuella metallilangalla, samalla langalla ovat kiinni myös pisarat.

Työvaihekuvat:

Ovaalin mallisista erikokoisista paloista tehdään "karjalanpiirakoita". Eli ommellaan harvalla pistolla reunan ympäri ja kiristetään.

Vanut sisään, ja kiristetään suuaukko kiinni, ommellaan kiinni.

Pampuloita saa olla monenkokoisia, kaksi suurta, neljä keskikokoista ja neljä pientä riittää varmasti.

Pampulat ommellaan yhteen ja muotoillaan niistä kaunis pilvi :).


Kommentit

Most popular posts