Yksi huone lisää...

Täällä oli vielä yksi viimeistelemätön huone, suoraan sanottuna romuläjä. Nyt olen vahannut seinät valkoisella ja tumman harmaalla Bloomilla. K a i k k i on vanhaa, vuosien varrella matkaan tarttunutta. Paitsi, ihana uusi valkoinen säleovikaappi!! Olen tästä tosi innoissani, sisään mahtuu paljon tavaraa ja onhan se mahdottoman kaunis yksilö. Korkeutta on 175 cm, syvyys 40 cm luokkaa, leveys 80cm.  Kaappi löytyi Riihimäeltä Homeberry nimisestä liikkeestä, alessa tietty.

Kun aina tulee kuvattua vaan "valmista", nyt kuvasin täysin keskeneräistä. Pinnat on valmiit, mutta muuten huone on vielä vaiheessa, mutta tässä silti jotain tavarakasoja.

Seinään nojaa todella vanhoja kaapin ovia, ja klaffitaso. En oikein tiedä mitä näillä tekisin. Pidänkö koristeena,  säästänkö varmuuden vuoksi, vai laitanko suosiolla myyntiin....?

Iiihanat säleovet :)


Kaapin päällä joitain vanhoja matkamuistoja ja ompelulaatikot. Vanha puinen loota on aitoa vanhaa Billnäsiä, ja löytö edellisen talon kellarista, kuinkas muutenkaan. Näitä oli silloin kaksi, joista toisen annoin samantien ystävälleni.


Kaikkea löytyy, vanhoja avaimia, kulhoja...Vanha purkki, taitaa olla jo jokusen kymmenen vuotta ikää. Naulakolla ei ole vielä paikkaa.


 Nämä vanhat maustepurkit joskus otin talteen ja niistä tuli helmien koti.


 Tämä pöllövedin on totta puhuen myös uusi, kaapin lisäksi. Sopii hyvin vanhaan talonpoikaispöytään. Ihan mahtava tuijotus.

 Tässä vanhoja ovia lähikuvassa...


 Samalla höyryllä kun seinästä tuli harmaa, tämä mäntylipasto ja kukkapöytä saivat uuden kuosin. Vetimet on jotkut vanhat ikea-hankinnat muistaakseni.


Minulla on tällaisia vanhoja puulaatikoita kuusi kappaletta. En ole aivan varma, tarvitsenko kaikkia, vai laittaisinko osan myyntiin. Tässä kuitenkin ylimmäiseen kauniisti järjesteltynä tilkkuja.

Kommentit

Most popular posts