Bedroom with leather butterfly chair etc.

Tällä kertaa kuvia makuuhuoneesta, jota en ole aiemmin liiemmin kuvaillut. Värimaailma on sini-ruskea-tammi-valkoinen. Kuvassa kauan haaveilemani nahkainen lepakkotuoli (Nordal). Tämä tuoli täytti kyllä haaveet, nahka on paksua ja laadukasta ja tuolissa on mukava istua. Lisäksi se on kaunis kuin mikä. Tähtityynyt ovat Zara Homen lasten mallistosta. Taustalla Hemnes lipastot Ikeasta, joihin mahtuu sisälle se kuuluisa puoli maailmaa.


Tässä näkymää päädystä. Katto maalataan valkoiseksi kunhan ehditään, ja jalkalistatkin puuttuvat vielä :). Nuo lattialla olevat tähtityynyt ovat Newport-mallistosta. Oikealla oleva vihreä nysä on banaanipuu... Se OLI komea, mutta päätti lakastua ja aloittaa kaiken alusta. Banaani on ruoho, ja aika ajoin se tekee niin. No, odotellaan...Tämä naulakko taisi löytyä Iskusta aikanaan. Sopii tyyliin, vaikkei kovassa käytössä olekaan. Tämä on niin järeä, että kestäisi kyllä muutakin kuin koruja.Yöpöydistä oli selvä visio pitkään. Nämä maksoivat hurjat seitsemän euroa kipaleelta. Nämä tehtiin hyllyn kannakeista ja hyllylevystä. Koko komeus valkovahattiin Bloomin paneelivahalla, samalla aineella on vedetty talon kaikki seinäpinnat.


Prairie -valaisimet ovat aitoa patinoitunutta puuta. Nämä ovat USAsta, ja ne tilattiin erään suomalaisen sisustusliikkeen kautta. Valkoiset rottinkivarjostimet ovat kotoisasti Prismasta.

Kommentit

Most popular posts