Vaaleaa on..

Tässä muutamia kuvia sisältä. Täytyy alkaa kuvaamaan huone ja tila kerrallaan, mutta tässä nyt jotain räpsyjä sieltä täältä.

Kaikki talon sisäseinät on käsitelty Bloomin valkoisella paneelivahalla. Ainoastaan kodinhoitohuoneen seinät ovat vaalean harmaat, nekin vedetty Bloomilla. Tykkään tuotteesta, koska se on helppokäyttöistä, hajutonta ja vesiliukoista. Välineet on helppo putsata ja sisällä kun työskentelee niin hajuhaittoja ei tosiaan tule lainkaan.

Olohuoneen kolmijalkavalaisin.

NEW ENGLAND -kaappi Awara, Riihimäki.

Pentikin valkoinen säilytin oli saatava.. Tässä näkyy olkkarin lattiaa,  laattana PIEMME STYLE BEIGE 45x45.

Yläkerran aulasta. Hopeakorut säilyvät pölyttömästi lasikuvun alla, ja ovat kuitenkin esillä.

Yläkerran aulasta. Kuvassa mm. Riihimäen poliisilaitoksen vaaanha kirjoituskone :), ja osa koirien pokaaleista. Tuo korkea pikkuhylly oli ruskea ja peräisin entisestä kodistamme, vetäisin bloomilla vaaleaksi. Senkki on Ikeasta. Lamppu on ihana, se on bloomingvillen ja löytyi paikallisen sisustusliikkeen loppuunmyynnistä . Hinnan sain tingittyä todella sopivaksi. Täytyykin kuvata tuo lamppu ihan erikseen jossain vaiheessa...

Tyttömme huoneessa lepäilee lepakko omalla riippumatollaan. Lepakko on Mailegin "mallistoa", ja ostettu Pompotista Riihimäeltä. Tässä kuvassa näkyy hyvin nuo valkovahatut seinät, minä niin tykkään niistä... :)

Ja tässä taas hirsiseinää... Hylly on vanha. Isäni on tehnyt sen puukäsitöissä koulussa,  ja auto on hänen lapsuuden lelunsa.

Tässä vielä olohuoneen laattaa. Sohvapöytä löytyi Sasu's Playhousesta Porvoosta. Tykkään tuosta kun joka sivulla on kaksiosaiset ovet ja tavaraa saa tuonne näppärästi piiloon.

Kommentit

Most popular posts