50-luvun kaappi / 50's renovated cabinet


This cabinet cost only 20 euros. I painted it with two paint shades; gray and light blue. I also changed cabinet handles into new ones. 


. . . 


Tämä 50-luvun liinavaatekaappi on todellinen heräteostos. Surffasin eräänä iltana aika myöhään huuto.netissä. Kaappi osui silmiin, se oli myynnissä "osta heti" -periaatteella, ja hinta oli rajut 20 euroa.

Olo oli flunssainen, kuumettakin oli. Tuli sitten painettua osta-nappia... Hinnan lisäksi yhtenä ostopäätökseen vaikuttaneena seikkana oli kaapin sijaintipaikka, kotikaupunkimme Riihimäki. No, sitten nukkumaan.

Aamulla aikaisin soi puhelin; "Alettiin tässä autotallia tyhjentämään ja toisimme kaapin heti, oletko kotona?". Minä selitin flunssaisena että kotona ollaan, mutta kipeänä enkä jaksa kantaa mitään. Puhelimessa vastattiin reippaasti että "ei se haittaa, otan pojan mukaan". Kaappi oli vartin päässä uudessa kodissaan. Helppoa ja halpaa!

Kaappi oli käsittelemätön, alkuperäisessä kunnossa, ja aivan priimakunnossa. Tuoksuikin hyvälle. Siellä lienee säilytetty mm. jotain hyvän tuoksuista mummon hajuvettä, ken tietää. Jonkin aikaa kypsyttelin, millaisen kaapista tekisin.Päätin maalata kaapin kahdella siniharmaan sävyllä.Tummempi sävy korostaa alaosan kaunista leikkausta.Rikkinäiset lukkopesät poistettiin ja tilalle laitettiin "kristallivetimet".

...ja hakusessa on vielä puukoristeet oviin...

EDIT: Katso, mitä samaiselle kaapille kuuluu vuonna 2012:. . .FOLLOW MY BLOG / VOIT SEURATA BLOGIANI:
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST


Kommentit

 1. Aivan mahtavan näköinen kaappi! Mistä löysit?

  VastaaPoista
 2. Tämä löytyi Huuto.netistä, ja hintaa oli tosiaan huimat 20 euroa :). Kunto oli alkuperäinen & ok, itse maalasin ja puunasin.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihastuttavasti olet kunnostanut kaapin. Itselläni olisi myös 50-luvun kaappi kunnostettavana ja kiinnostaisi tietää hioitko kaappia tai teitkö sille jonkun käsittelyn ennen maalaamista?

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista :).
  Hioin kevyesti pinnan karheaksi ja maalasin päälle.

  VastaaPoista
 5. Tosi hieno kaappi ja kyllä on ideaa. Vanhoista kaapeista ja pöydistä saa hienoja kun käyttää hieman luovuutta. Jos vetimet puuttuu niin voi ostaa uudet tai hankkia jostain kierrätyksestä vanhat. Hienot nuo nupit.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, tämä on kyllä edelleen tosi mieleinen kaappi, hyvin palvelee!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!

Most popular posts