ABOUT ME | MINÄ OLEN (päivitetty 2.7.2018)
Tervetuloa!

Kiitos, kun tulit käymään.

Tarja's Snowland on ollut olemassa elokuusta 2007. Vuodet 2007-2010 kertovat ajasta vanhassa rintamamiestalossa. Vuodesta 2011 eteenpäin elettiin maalaiselämää hirsitalossa. Ehdin tehdä muutaman postauksen edellisestä kodista joka oli vuokrakoti 1950-luvun kerrostalossa. Nyt blogissa eletään kerrostaloelämää 1920-luvulla rakennetussa luonteikkaassa kivitalossa. Myös kesämökkielämä tuunailuineen, rakenteluineen ja rentoutumisineen ovat tärkeässä roolissa kuvissa ja teksteissä.

Bloggaaminen on minulle harrastus, joskus sivutyökin, mutta eritoten intohimo ja elämäntapa. 

Bloggaan toisinaan myös toisten persoonallisista kodeista, seuraan sisustusalan tapahtumia, brändejä ja ilmiöitä. Bloggaan myös uusista löydöistäni ja havainnoista, olivatpa ne sitten tavaroita, kauppoja, matkakohteita tai jotain erityisen merkityksellistä sisustamisen, asumisen ja elämysten saralla. Kuvat ovat aina itse ottamiani, jollei toisin mainita.

Kotosalla yhdistelen vanhaa ja uutta. Värimaailmani koostuu vaaleista sävyistä, harmaista, mustaa ja puun sävyjä unohtamatta. Vanhat tavarat ovat tarttuneet mukaan vuosien varrella antiikkiliikkeistä ja yksityishenkilöiltä, sekä löydettyinä ja hylättyinä. 

Mieleisiä tyylejäni ovat Skandinaavinen tyyli, laadukas vintage, rouhea maalaistyyli ja luonnonläheisyys. Vanhoista eniten miellyttävät talonpoikaistyyliset huonekalut, vintagevalaisimet ja vanhat nahkaiset nojatuolit. Mutta, likipitäen kaikenlaiset luonteikkaat vanhat aarteet saavat sydämen sykkimään.

Herää aamulla surutta,
on motto, silloin kun mottoa kysytään.


. . . .


Welcome!

Hi! I'm  Tarja Leponiemi. My blog represents Scandinavian and Nordic style from Finland. I work as a marketing, communications and social media specialist, blogger and graphic designer. I love photography, home decor, sports and nature. 

4 kommenttia:

 1. Hei,vihdoin löysin oman näköisen blogin:) nykyään kaiki on niin valkoista ja teennäistä.Itse asun -38 rakennetussa talossa ja olemme pikkuhiljaa remontoineet tästä mieleistämme. Ihanaa...olen miettinyt omaa blogia ja ehkä jonain päivänä rohkaistun siihen. Tulen käymään blogissasi vielä uudelleen! Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuinka ihana kuulla, tervetuloa mukaan matkaan! Hyvää kesää ja rohkeutta oman blogin perustamiseen. Bloggailu on siitä hauska harrastus, että kehittyä voi jatkuvasti, mutta vakavaa tämä ei ole. Rohkeasti vaan aloittelet ja siitä se sitten pikkuhiljaa lähtee. Näin ainakin minulla kävi.

   Poista
 2. päikest!
  kivat kuvat ja hyvin kirjotettu..
  saa ainakin lisa ideoida..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua