SIVUT | PAGES

9/13/2015

Tämä on parasta syksyä


Emme varmasti ole tässä maassa ainoat, jotka singahtivat eilen mökille lämpimän syksyisen lauantain innoittamina. Kannatti tulla, sillä eilinen ilta oli todella leppeän lämmin ja kaunis. Rauhoittava. Mökkijärvemme ympärillä näkyi itse asiassa yllättävän vähän valoja illan kajossa, mutta ainakin vastarannalle oltiin myös saavuttu nauttimaan upeasta syyspäivästä ja -illasta.

Eilen tuli istuttua autossa kilometri jos toinenkin. Hain päivällä vauhtia Helsingistä Habitaresta, jossa osallistuin StyleRoomin järjestämään lyhyeen keskustelutilaisuuteen. Siitä matkasimme sitten kodin kautta porukalla mökille. Ajokilometrejä tuli yhteensä päivän aikana vajaa kolmesataa. Paljon ehtii yhdessä päivässä, kun reippailee, ja oli se sen arvoista.

Edelleen aurinko jaksaa paistaa, järvi tuolla kimmeltää, tuulta on jo hieman enemmän ilmassa. Rentouttavaa sunnuntaita! 

2 kommenttia:

 1. Onpa ollut upeat maisemat! Varmaan jos en olisi tullut Habitareen eilispäiväksi, niin olisin itsekin suunnannut mökille, muut vanhempani ja siskoni miehineen oli siellä. Habitareen oli kuitenkin pakko päästä, sillä en ole koskaan ennen siellä käynyt, ja molempiin ei nyt valitettavasti riittänyt aikaa.

  Minullakin kertyi eilen aivan valtava määrä kilometrejä, sillä Kuopiosta Helsinkiin on melkein neljäsataa kilometriä. Onneksi tosin kuljin välit junalla, sillä matkustustunteja tuli melkein yhdeksän! Olin lähtenyt aamulla jo viideltä kotoa ja kotiin palasin iltayhdeksän aikaan. Voin kertoa, että viimeyönä nukutti aika makeasti!

  Tunnelmallista syksyä sinulle! Oli todella mukavaa tavata Habitaressa, ja toivottavasti nähdään joskus uudelleen vaikkapa sisustuksen merkeissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli sullakin melkoinen reissupäivä, mutta antoisia reissuja on aina kiva tehdä, vaikka ne uuvuttavatkin. Olisi mukava tutustua ja jutustella. Hyvää syksyn jatkoa ja intoa blogin pariin! - Tarja

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.