5/23/2015

Uusi tatuointini | Peony Tattoo


Kevättalvella kieriskelin vakavan tatuointikuumeen kourissa. Halusin kuvan, joka ulottuisi kyynärpäästä ranteeseen. Tein postauksenkin, jossa fiilistelin ja pohdiskelin aiheita. Postaus on luettavissa tästä. 

Otin yhteyttä Linda Räihään, ja hän halusi lähteä toteuttamaan ideaani. Olin koonnut erilaisia inspiskuvia, jotka laitoin hänelle ja annoin suunnitteluun ns. vapaat kädet. Linda on tatuoinut vuodesta 2000, joten kokemusta ja näkemystä löytyy. 

Alkuperäisenä aiheenani olivat magnoliat sekä pionit. Pudotimme kuitenkin magnoliat pois, ja päädyimme pelkkiin pioneihin. Tämä oli loistava päätös. Kuva on selkeämpi ja ehjempi kokonaisuus, kun siinä on vain ns. yhtä aihetta. Pioneista on moneksi, ja kun tatuointiin yhdistettiin kolme pioniyksilöä plus nuput ja lehtiä, niin kokonaisuus on runsas ja täynnä kivoja detaljeja.

Tatuoinnista tuli hieno! Se on täynnä kauniita yksityiskohtia. Vaikka olen ihan vierestä seurannut sen syntymistä, en silti ymmärrä, miten ihmeessä siihen on saatu kaikki tämä. Linda on huikean taitava ja lahjakas.

Instagramin puolelle olenkin jo laittanut pitkin kevättä kuvia tatuoinnistani, ihan ensi metreistä lähtien. Nyt sain otettua jonkinlaiset kuvat blogiakin varten. Omaa kättä on hitusen vaikea kuvata, joten nämäkään eivät ihan kokonaista käsitystä anna, mutta jotain sinne päin kuitenkin. 

Arvatenkin minulla on jo uudet ideat kypsyttelyvaiheessa, eihän tämä tähän jää, kuten ei ole ennenkään jäänyt. Olen aina pitänyt tatuoinneista. Pidän myöskin ajatuksesta, että niiden suunnitteluun voi käyttää kunnolla aikaa ja pohtia rauhassa eri vaihtoehtoja. Se on prosessi. Tatuoinnin tekovaihe on prosessin päätös ja huipentuma.

Lisäksi tatuoinneissa kiehtoo se, että ne kulkevat ihan aina mukana. Ovat osa minua, minne ikinä menenkin ja mitä teenkin.


Otin muuten tämän pionitatskan tavallaan itselleni koruksi, sillä en käytä paljoa koruja. Mutta mutta, nyt huomaan, että minulla on lähes aina jokin rannekoru/korut juurikin tuon tatuoidun käden ranteessa. Korut sopivat "korun" kanssa, ja tatuointi antaa rannekoruille uuden twistin ja päinvastoin!

Olen myös pitkästä aikaa hankkinut uusia koruja, ihan tatuointia varten. Esimerkiksi tämä alla oleva tarttui mukaan työmatkalta tällä viikolla. Se on "kullattua, ihon väristä nahkaa", ja keskelle on pujotettu metallinen ketju. Minusta se on magee tatskan kanssa. Hopeisen ketjun olen saanut pikkutyttönä.


Minulta on kyselty kevään kuluessa paljon tatuoinneista ja tatuoijista. Itse seuraan tällä hetkellä seuraavia artisteja: Linda Räihä (tottakai), Leena Lumilampi, Lunamila, Joni Lukin, Juho / Otherside, Jussi Kokkarinen. Heidän tyyleissään ja taidoissaan on jotain maagista. Lisäksi venäläinen Sasha Unisex, Barcelonassa työskentelevä Lola Garcia, britit Lianne Moule ja Tracy D ovat mielenkiintoisia.  Kaikilta edellä mainituilta löytyy Instagram -tilit, ja niiden kautta seuraaminen hoituukin näppärimmin.

Tässä vielä neljä insta-otosta omasta tarrasta.No niin, nyt se on tehty.
Hieman erilainen postaus tällä kertaa.


Tarja


. . . 

This is my new peony half sleeve tattoo, created by a tattoo artist Linda Räihä. She works in Helsinki, Finland. 


7 kommenttia:

 1. Vautsi, tosi sykähdyttävän kaunis kuva. Niin kuin kirjoitit, täynnä hienoja yksityiskohtia. Oma tatuointikuume saa bensaa liekkeihin :)

  VastaaPoista
 2. Tarja, blogisi on aivan huippu! Löysin tämän vasta ja luin sitä pitkälle taaksepäin. Pidän erityisestä vähän rouheammasta meiningistä kuin muotiblogeissa yleensä - on luontoa ja luonnonmateriaaleja mutta silti levollista tunnelmaa. Ja koirat! Erityisesti tuo isompi aiheuttaa sydämentykytyksiä ja hauvahaaveita :)

  Saisiko pihasta postausta?

  Kaunista kesää!

  Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...sisustusblogeissa siis, ei muoti-!

   Poista
  2. Hei Mari, ensinnäkin kiitos aivan sydämen pohjasta kauniista sanoista :). Kiva kuulla, että viihdyt ja selaat taaksepäinkin. Täällä tätä rouheutta riittää, ja oma makuni on sellainen, että kaiken ei tarvitse olla niin justiinsa ja elämä jättää jälkensä - kaikkeen ;)

   Terkkuja Jurilta, siltä isommalta, malamuuttipapaltamme!

   Voin koittaa tehdä pihasta postausta jossain vaiheessa. Se todellakin on piha, ei puutarha. Tonttimme rajoittuu metsään, joten luonto on vahvasti läsnä täällä.

   Täältä löydät aikaisempia pihapostauksia
   http://tarja-snowland.blogspot.fi/search/label/Puutarha

   Onhan tuolla joukossa muutakin, mutta myös paljon tämän talon pihapiiriä.


   Tarja

   Poista
 3. Huikeeta! Olet kyllä rohkea, ja nostan sinulle hattua! Itsensätoteuttaminen on ihan parasta. Onnea uudesta tatuoinnista ja mukavaa viikonloppua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Frida, kiitos todella paljon!!
   Olen sun kanssa samoilla linjoilla, itseään pitää voida toteuttaa, rohkeastikin, jos siltä tuntuu. Turhat himmailut pois ;)

   Mukavaa viikonvaihdetta!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua