5/18/2015

Paahdetut kikherneet




Täytyypä jakaa tämä herkkuohje teillekin. Sipsit ja kaikenmaailman naksut ovat jo pitkään maistuneet puulta - niistä menee jotenkin niin totaalisen tukkoon. Välillä tosin tekee mieli jotain iltasnäkkiä.

Paahdetut kikherneet ovat herkua - oikeasti! 
Ne syntyvät meillä näin:

- Huuhtele ja valuta kikherneet
- Laita pellille kera rypsiöljytilkan ja grillimausteen
- Paahda reilu 200 asteisessa uunissa kunnes sopivan kypsiä ja rapsoja, ehkäpä noin puolisen tuntia
- Nauti ja napostele!







6 kommenttia:

  1. Hei wau! Näitä täytyykin kokeilla, rakastan kikherneitä! Teen usein niitä marinoituina (oliiviöljyä, valkosipulia ja yrttejä), ja syön milloin minkäkin kanssa, mutta nämä olisivat aika kivoja naposteltavia.. Kiitos vinkistä vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, Katri! Marinoidut versiot kuulostavat herkulta nekin, mä taidan puolestani kokeilla niitä :)

      Tarja

      Poista
  2. Viime aikoina on joka ilta tehnyt mieli jotain roskaa, argh! Täytyypä heti tänään koittaa näitä. Kiitos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä Tuija! Nuo on aika täyttäviä, mutta eivät tukottavia ;), menee ihan ruuasta siis, varsinkin jos kylkeen laittais vielä jonkun proteiinin lähteen. Meillä mieheni tämän snäkin keksi, ja hyviä kyllä ovat.

      Tarja

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...