5/07/2015

Minä ja StyleRoom
Ei enää salaisuus

Olen jonkin aikaa vihjaillut, että blogissani tulee tapahtumaan jotain uutta ja jännittävää. Nyt kerron teille, mitä se on. Ja itse asiassa näytänkin, sillä minusta ja kodistamme on tehty video ihan tätä tarkoitusta varten. 

Minut ja kolme muuta bloggaria on pyydetty mukaan tämän kuun aikana aloittaviin StyleRoom-blogeihin. Styleroomissa olen ollut mukana sen perustamisesta asti, ja nyt sisustusyhteisöä kehitetään edelleen ottamalla mukaan neljä bloggaria, jotka toimivat yhteisössä bloggaamisen lisäksi myös mentoriroolissa. Tuo rooli tulee pitämään sisällään monenmoista hauskaa tekemistä. 

Tässä kohtaa kannattaa katsastaa meillä kuvattu video, sillä postaus jatkuu vielä hyvän matkaa. Kiitos kuvaustiimille, tätä oli todella hauskaa tehdä. Juri on filkassa aika suuressa roolissa, enkä yhtään ihmettele, sillä hän ottaa aina ja kaikkialla paikkansa. Oli mukavaa kertoilla asioita itsestä ja kodista; videolla on varmasti paljon sellaistakin, mikä ei ole välttämättä aikaisemmin tullut blogissa esille. 
Mikä muuttuu, mikä ei? 

Visuaalisen ilmeen näkökulmasta blogiini tulee pieniä, maltillisia muutoksia. Lähipäivinä tänne asennetaan StyleRoom-blogien visuaaliset elementit. Ilme ei muutu isosti, näette sitten. Blogin osoite säilyy samana, eikä blogi "siirry mihinkään". Sisältö on jatkossakin taattua Tarja's Snowlandia. Mainosmyynti kulkee tästä eteenpäin A-lehtien kautta. 


Kipinä 

StyleRoomin kantava ajatus on antaa sisustusinspiraatiota suomalaisille. Koen tämän ajatuksen omasta näkövinkkelistäni erittäin motivoivaksi, ja olen mielelläni mukana kehittämässä toimintaa ja antamassa oman luovan panokseni sisustusyhteisölle. Koen myös saavani StyleRoom -yhteisöltä, erilaisilta sisustajilta, inspiraatiota ja näkökulmia.

Kipinä tähän uuteen yhteistyöhön on suuri ja luovuus kukkii. Olen viime viikkoina saanut uskomattoman määrän ideoita ja inspiksiä, ja minulla on tällä hetkellä puhelimeni muistilapulla ideoituna yli 20 postausta, jotka haluan teille tehdä lähitulevaisuudessa. Luova työ, itsensä toteuttaminen ja lukijoille tekeminen on bloggaamisessa minulle kaikkein tärkeintä. Olen otettu, kun saan kehittää omaa juttuani entistä pidemmälle yhdessä StyleRoomin kanssa, teitä varten. 


Kollegat

Kerroin, että lisäkseni on mukana kolme muuta bloggaria. Olen upeassa seurassa, ja seuraavista videoista näette, keitä tarkoitan. On mukavaa tehdä töitä kanssanne, Annika, Maria ja Riikka! Kiitokset myös A-lehdille ja  StyleRoomille tästä mahdollisuudesta viedä bloggaamista jälleen aimo askeleen ammattimaisempaan suuntaan.
18 kommenttia:

 1. Mielettömän hieno juttu! Onnittelut. Mielenkiinnolla seuraan miten homma etenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aivan upea homma. Kiitos Riitta <3
   Kivaa, kun olet kuulolla.

   Poista
 2. Onnea hurjasti - hienoa bloggaajajoukkoa sinne onkin valittu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmin kiitos <3
   Hyvä porukka kasassa tähän mennessä ja jatkoa seuraa...

   Poista
 3. Hurjasti onnea, teitä on kasassa aivan loistava porukka <3

  VastaaPoista
 4. Jännää, onnea! Katoin nuo kaikki videot, oli tosi kivoja! Hyvä te! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Videoiden tekeminen oli osittain jännittävääkin - erilaista ainakin. Lopputulokset on kyllä tosi hyviä, itse tykkään tosi paljon filkkojen fiiliksestä.

   Poista
 5. Ihan mahtavaa Tarja, onnea hurjasti!
  Ja video oli kaunis, niin luontevasti esiinnyit : )

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoiset videot kaikilta neljältä. Hienoa, että olet hirsitalon sisustajana päässyt tähän tiimiin. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Hyvä ja tarpeellinen näkökulma! Hirsitaloperinne on mitä suurimmassa määrin suomalaista rakennushistoriaa, ja hirsitalot ansaitsevat myös oman paikkansa "valokeilassa". Ja lisäksi, hirsitalossa on hemmetin mukava elää. Parempaa sisäilmaa ei saa millään rakenteella.

   Mukavaa viikonloppua,
   Tarja

   Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua