5/12/2015

Boulevard Social
Nyt on luvassa postauksen verran ravintolasisustamista. 

Olen tehnyt tällä viikolla pitkää päivää Haaga-Helian imagokuvausten kuvaustiimissä. Eilen aamulla aloittelimme rupeamaa Helsingissä, ja ensimmäisenä kuvauspaikkana meillä oli ravintola Boulevard Social. Tuo lokaatio on sisustuksensa puolesta minusta niin herkku, että työn lomassa otin muutamia kuvia myös sisustusboggarin silmin, vaikka aamun fokus olikin enemmän mainoskuvien puolella noin muutoin. 

Minusta parasta tässä sisustuksessa on:

LASIN MONIPUOLINEN KÄYTTÖ
KONJAKKINAHKA
MAROKKOLAATAT
TUMMA PUU
Ravintolassa on käytetty paljon nahkaa. Ravintolan reunamia kiertävät konjakkinahkaiset sohvat / penkit, jotka ovat hyvännäköiset ja mukavat. 


Nämä nahkaiset nojatuolit löytyvät baaritiskin vierestä. 

Marokkolaattaa löytyy monestakin kohtaa. Toimii! Piuhat on meidän kuvauskalustoa, mutta sopivat kuvaan.
Tämä metallikehikkoinen lasivitriini baarin ja keittiön välissä on mykistävä ilmestys. Paikassa on muutoinkin hyvin mielenkiintoinen valo, noin kuvaamisen näkökulmasta, ja tämä olikin yksi syy, minkä vuoksi kuvaustiimimme valitsi tämän kuvauspaikaksi. 

Käykäähän katsastamassa ja maistamassa. 

Boulevard Social restaurant is located in Helsinki, Finland. 
Owners Tomi Björck and Matti Wikberg.
2 kommenttia:

  1. Onpa kivan näköinen paikka :). Helsingissä alkaa olemaan jo niin paljon paikkoja, joissa en ole vielä ehtinyt käymään, ettei kohta oikein tiedä mistä aloittaisi ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sisustus on todella bueno - ruoka myös. Helsingistä löytyy aina jotain uutta, ainakin mulle, eihän sitä millään kaikkiin kerkeä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua