9/08/2014

Punasipulista nopeasti herkullista | Lemon marinated red onions


Nyt ollaan nopean herkun äärellä. Sain ystävältäni Sadulta upean vinkin itse kasvattamieni punasipuleiden pikakäsittelyyn ennen lautaselle laittoa. Tämä niksi on simppeleistä simppelein, ja lopputulos ihana. 

Viipaloidut punasipulit laitetaan "likoamaan" 10-20 minuutiksi vastapuristetun sitruunan mehuun tai sitruunamehutiivisteeseen.

Tämä käsittely pehmentää, pyöristää ja jollain tavalla makeuttaa sipulin makua sopivasti, jonka jälkeen punasipulia on helppo käyttää sellaisenaan salaateissa tai ihan missä vain.

Itse käytin marinoinnissa jo parhaat päivänsä nähnyttä, nahistunutta sitruunaa, ja lopputulos oli nam.

Kannattaa kokeilla!


. . . .


Lemon Marinated Red Onions:

I marinade my self-grown red onions in lemon juice
(from fresh lemon or lemon juice concentrate)

Leave pickled onions in lemon juice for 10-20 minutes.
Then serve with fresh salads or anything.

This recipe is so easy and the result tastes delicious!



sitruunamarinoidut punasipulit, helppo ohje, punasipuli, röd lök




8 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä, ehdottomasti testaan tämän :)

    VastaaPoista
  2. Olen aiemmin "marinoinut" punasipulia esim. omenaviinietikassa, sitruunaa pitää kyllä ehdottomasti kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa testailla, tämä on hyvä. Itse en ole juurikaan marinoinut, mutta tästä eteenpäin varmasti aina :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...