8/05/2014

Hablingbo Creperieindustrial lamp, köynnösruusu, stone house, scandinavian interiorTämä kaunis gotlantilaismiljöö on mielestäni yhtä kuin elokuu, tuo "kesäkauden sunnuntai". Kuvissa on jotain hyvin elokuumaista, vaikka ne on todellisuudessa otettu kesäkuussa. Onko se tuo lämmin valo ja paikan henki - tämähän on kuin tehty näihin elokuun helteisiin ja hieman viileneviin iltoihin.  

Kyseessä on ranskalaisiin crepeseihin erikoistunut Hablingbo Creperie -ravintola, jossa kävimme bloggarimatkallamme. Ravintolamiljöön voisi tiivistää kolmeen sanaan: crepes, köynnösruusut ja keramiikka. Pihapiirissä toimii nimittäin myös taiteilija Åsa Lindströmin uniikkikeramiikan kauppa. Kannattaa kurkata bloggarikollegani Eveliinan Home in HEL -blogiinsa tekemä postaus Åsan tuotannosta. 

Näistä kuvista voisi ammentaa vaikkapa kesäkeittiön ideaa lamppuineen ja laatoituksineen, jos sellainen sattuu olemaan suunnitteilla. Tai vain haaveilla - kuten minä teen. Vietimme ravintolassa hauskan illan, ja ruokakin oli erinomaista. Ravintolan henkilökunta on osittain ranskalaista, ja tätä kautta crepes-osaaminen ja -lista on paikassa aivan huippuluokkaa. Keskityinkin kuvaamisen sijaan crepes-annoksestani nauttimiseen, niin maistuvaa se oli. Illan pimennyttyä kääriydyimme viltteihin ja rupattelimme terassilla ruusujen katveessa. Ihania muistoja jäi, terkkuja mahtavat tyypit Johanna, Eve, Joonas, Peeta, Maria. 

Olin matkalla Visit Swedenin vieraana. Kaikki kyseiseen reissuun liittyvät postaukset löytyvät täältä.


. . . .


Hablingbo Creperie in Gotland is a perfect place for eating outdoor in summertime. This interior offers a bohemian mixture of countryliving, giant roses, and delicious french crepes!hablingbo creperie
hablingbo, summer kitchen
gotland, gotlanti, roses, rosor, rose tree
hablingbo creperie, summer kitchen
scandinavian interior, hablingbo creperie, burgers,  summer kitchen
köynnös, stone house, scandinavian interior
gotland, hablingbo creperie, summer kitchen
gotland
köynnösruusut, rose trees, giant roses


FOLLOW MY BLOG / TERVETULOA SEURAAMAAN BLOGIANI: 
FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST2 kommenttia:

  1. Iik, karmea ikävä takaisin Gotlantiin! Tämä postaus ei helpottanut ikävää vaan pahensi sitä melkoisesti ... Upea paikka ja seura ja nämä sinun kuvasi, aah <3

    VastaaPoista
  2. Voi Johanna <3, kiitos! Mieti mikä ikävä sinne on sitten loka-marraskuussa ;). No, onneksi voi sentään plärätä kuvia ja postaillakin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...