6/10/2014

Pekonipasta oreganolla / Bacon Oregano Pasta





Olen vaan niin tuon pienen yrttimaani lumoissa. Pekonipastassa ei ole mitään erikoista, mutta päälle ripoteltu tuore oreganosilppu antoi mahtavan loppusilauksen.


Pekonipastaan tuli:
 paistettua pekonia pari pakettia, keitettyä tagliatellea, reilusti mustapippuria myllystä, purkki ruokakermaa, ja päälle syntinen kasa parmesaanilastuja. Kruununa luvattoman suuri oreganokeko. 





Meillä syödään pääasiassa Pentikin Vanilja-sarjan astioista ja kuvien lautasetkin ovat Vaniljaa. 
Blogissani on tällä hetkellä meneillään Pentikin tarjoama mahtava kesäarvonta, johon pääset tästä.  Osallistu ihmeessä!






6 kommenttia:

  1. Oi nam, taidankin tietää mitä meillä tehdään tänään ruuaksi!

    VastaaPoista
  2. Voi että kun MINULLA ON NÄLKÄ!!! Aamupala jäi väliin ja töihin mukaan suunnittelemani raparperitorttu jäi kotiin. Arvaapa vaan helpottaako katsella noin herkullista annosta... Ja mitäs minun tekeekään mieli lounaaksi? Ihanaa kermaista pastaa.... namnamnam.
    No joo, mutta ihan ihanaa, kun nyt saa nauttia noista oman maan yrteistä. On se vaan niin luksusta!

    Iloista viikonjatkoa teille sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, viikonjatkoa myös Voikukkapeltoon! Oman maan yrtit on kyllä aivan parasta. En ole ennen paljoa kesäisin syömisiä kasvattanut, mutta nyt on lähtenyt homma rönsyilemään ihan kunnolla!

      Poista
  3. Hitsit että näyttää hyvältä. Tuota pitää ehdottomasti tehdä taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pekoni on kyllä aina niin hyvää... Ja se oregano.... ja parmesaani.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...