2/03/2014

Jauhelihapastakastike viikonlopun jämistä



| KOTIÄITI KOKKAA


Viikonlopun jämistä syntyi simppeli jauhelihakastike pastalle, jonka ohjeen kehtaa jakaa eteenpäinkin.


400 g naudan jauhelihaa
2-3 valkosipulin kynttä pilkottuna
vihreän paprikan jämät
1/2 prk tulista salsadippiä
6 nahistunutta pientä tomaattia pilkottuna
1 tlk tomaattimurskaa


Kuullota valkosipuli ja paprika oliiviöljyssä, paista jauheliha, lisää kaikki muu ja anna porista kauan. Mausteeksi paljon mustapippuria myllystä ja annoksen päälle vuoltuja parmesaanilastuja.
























4 kommenttia:

  1. Nam, kuulostaa hyvältä. Jämäruuat on parhaita. Niitä tulee täälläkin harrastettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä harjoittelen jämäruokia :). Mieheni loihtii tyhjästä vaikka mitä uskomattoman herkullista, mutta mulla on opinnot vielä kesken...

      Poista
  2. Nami, näytää ja kuulostaa super herkulliselta! Yhdyn edelliseen, jämäruoista tulee aina parhaita =)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se on kai sit se sattuma, mikä niistä saa parhaita.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...