2/03/2014

Jauhelihapastakastike viikonlopun jämistä



| KOTIÄITI KOKKAA


Viikonlopun jämistä syntyi simppeli jauhelihakastike pastalle, jonka ohjeen kehtaa jakaa eteenpäinkin.


400 g naudan jauhelihaa
2-3 valkosipulin kynttä pilkottuna
vihreän paprikan jämät
1/2 prk tulista salsadippiä
6 nahistunutta pientä tomaattia pilkottuna
1 tlk tomaattimurskaa


Kuullota valkosipuli ja paprika oliiviöljyssä, paista jauheliha, lisää kaikki muu ja anna porista kauan. Mausteeksi paljon mustapippuria myllystä ja annoksen päälle vuoltuja parmesaanilastuja.
























4 kommenttia:

  1. Nam, kuulostaa hyvältä. Jämäruuat on parhaita. Niitä tulee täälläkin harrastettua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä harjoittelen jämäruokia :). Mieheni loihtii tyhjästä vaikka mitä uskomattoman herkullista, mutta mulla on opinnot vielä kesken...

      Poista
  2. Nami, näytää ja kuulostaa super herkulliselta! Yhdyn edelliseen, jämäruoista tulee aina parhaita =)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Se on kai sit se sattuma, mikä niistä saa parhaita.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua