3/30/2013

Hälsningar från Stockholm - kevyet sisustusshoppailut


Kävimme alkuviikosta risteilyllä ja piipahdimme Tukholmassa. Sisustusshoppailu pysyi todella hyvin aisoissa, koska mukana oli kaksi pikkulasta ja mies. Hyvillä mielin ja ylpeänä voin todeta, että harkitsin ostokset tarkkaan ja tein ne valonnopeudella. Urheilutermein voisi todeta; loistavasti käytetty aika ja tila.

Drottningsgatanilla Lagerhaus-kauppa oli ihan uusi tuttavuus. Siellä on edullista  piensisustustavaraa. Mukaan tarttui melamiinitarjotin, keraaminen pöllöpankki ja oven päälle ripustettavia koukkuja. Yhteensä kustansivat about 20 eur.
Åhlensilla, tokassa kerroksessa lasten osastolla on tarjolla myös lasten sisustusta. Esillä on mm. Sebran ja Ferm Livingin tuotteita ja valikoima on hyvä.

HM Homen myymälä löytyy Åhlensia kulmittain vastapäätä olevan, Drottningsgatanilla sijaitsevan henkkamaukan yläkerrasta. Koko kerros on varattu sisustustuotteille ja shopattavissa onkin koko tämänhetkinen Homen valikoima - aahhh! Ja juuri NYT kuvakollaasia tehdessä muistin, että mun piti ostaa noita oikean alakulman eläinastioita...perhana unohdin :)! 

Ihanat lasten pupulakanat lähtivät mukaan ja päätyivät tyttären vuoteeseen sopivasti pääsiäiseksi.


Ostin myös kasan tyynynpäällisiä, vaalean haalean liiloja ja ihan vaan särön vuoksi yhden harmaan pallokuosisen. Nämä päätyivät olkkarin sohville.

Tyynyjähän ei koskaan voi olla liikaa...paitsi sitten kun ei enää itse mahdu sohvalle.2 kommenttia:

  1. Juu, meillä ei mahdu kaikki tyynyt enää sohvalle ;-)

    Olisihan tuollaisella reissulla voinut mennä pitkäkin penni... Mutta kivat ostokset, vaikka en eläinasiat unohtuivatkin ;-)

    VastaaPoista
  2. Tuudittaudun siihenm, että astioita olisi ollut vaikea kuljettaa ehjänä perille :). Saahan niitä toki nettikaupasta, mutta livenä shoppailu on aina niin paljon kivempaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua