2/03/2013

Oh

Olohuoneessa lähes kaikki vaihtoi yht'äkkiä paikkaa. 

Kaikki sai alkunsa, kun raivasin keskilattialle tilaa kuvatakseni suurta tilkkutäkkiä. Heivasin sohvapöydän pois tieltä. Tyttäremme innostui, kun lattialle tuli suuri avoin tila. Hän tykkää tanssia ja jumpata paljon.

Aloin miettimään, tarvitsemmeko noin suurta sohvapöytää keskellä lattiaa... Emme. Siispä sohvapöytä nurkkaan. Nyt voin kasata neliön muotoisen pöydän päälle erilaisia asetelmia, parempi näin.

Pentikin astiakaappi väistyi luontevasti sohvapöydän tieltä toiseen nurkkaan. Ja kas, nyt kaapille on helpompi mennä, kun sohva ei ole edessä. Toinen sohvista siirtyi siis keskemmälle olohuoneen lattiaa. Toinen jäi tutulle paikalleen ikkunaseinustalle.

Pentikin pieni ja kevyt pallomainen pöytä pääsi tehokäyttöön. Se toimittaa nyt sohvapöydän, jalkarahin ja säilyttimen virkaa. Sisällä on torkkupeitto sohvanokosia varten. 

Kolmijalkalamppu passitettiin erkkeriin, koska sille ei enää ollut sijaa tässä uudessa lay-outissa. Tässä räpsyjä ja niistä kasattu muutama kollaasi... 

Olen tyytyväinen!


Takan risukranssiin vaihdoin talvisen koristeen. Helmi-koira ja takka ovat entiset ja tukevasti vanhoilla paikoillaan :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua