2/22/2013

Brownies

★ Browniet ★

Tähän ei mitään myyntipuheita vaadita.
Yksinkertaisesti, kannattaa kokeilla!




200 g tummaa suklaata karkeasti pilkottuna
175 g suolatonta voita
325g (3,8dl) sokeria
130 g (2 dl) vehnäjauhoja
3 kananmunaa
tomusokeria koristeluun

33X23X5 cm:n kokoinen vuoka leivinpaperilla vuorattuna

Noin 12 kpl


Kuumenna uuni 175 asteiseksi

Laita voi ja suklaa kuumankestävään kulhoon hiljalleen kiehuvan vesikattilan päälle, mutta älä anna kulhon pohjan osua veteen. Anna olla, kunnes ainekset ovat sulaneet.

Nosta kulho pois, lisää sokeri ja sekoita hyvin. Lisää jauhot ja sekoita kunnolla sekaisin. Lisää munat ja sekoita, kunnes taikina on paksua ja sileää.

Levitä vuokaan ja paista taikinalevyä 30-35 min, tai kunnes pinta halkeilee mutta sisus on vielä pehmeää. Älä paista liikaa, jotteivät reunat kuivu. Anna jäähtyä hyvin. Koristele tomusokerilla.




Leikkasin paperisen tähden, jota käytimme tomusokerikoristelussa.


Betonitaso (laminaattia siis) rimmaa oikein hyvin leipomuksen väreihin.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...