10/25/2012

Virkattu pyöreä matto / Round crochet rug


Syksyllä on tullut tehtyä kaksi mattoa. Tässä ensimmäinen, virkattu deniminsininen matto. Ohje on suoraan tämä. Täältä löytyy muitakin mattomalleja sun muuta mukavaa. Materiaalina on Tiimarista ostettu ontelokude, matto on virkattu koukulla nro 10 ja sen halkaisija on 80-90cm.

Olen tähän somaan siniseen mattooni tosi tyytyväinen, varsinkin kun kaksivuotias tyttäreni tokaisi maton nähdessään, "TÄHTI". Jes, kuvion täytyy olla onnistunut, jos parivuotiaskin sen tunnistaa :).

Meillä on Kärcherin höyrypuhdistin, hankittu laattalattioiden pesuun ym. siivoukseen (superhyvä laite, joka tekee inhasta lattianpesusta miellyttävää!!). Viimeistelin maton höyryttämällä sen oikein kunnolla. Ontelokude "asettui upeasti uomiinsa", matosta tuli tosi napakka ja viimeistellyn oloinen.

Toinen syksyn matto onkin tuo alimmaisessa kuvassa näkyvä farkkumatto, josta tarkemmin juttua ja ohje täällä.

---

I crochet this blue round rug for my baby boy's room. The pattern is this one, unfortunately it's only in Finnish. I made also a denim carpet to the same room. Here's blog post about that denim DIY project.

denim rug, denim carpet, diy, farkkumatto, jeans mattaSEURAA BLOGIANI / FOLLOW MY BLOG:  FACEBOOK  /  INSTAGRAM  /  BLOGLOVIN   /  PINTEREST2 kommenttia:

  1. Ihana matto, haluttas itelläkin kokeilla:) paljonko sinulla meni kudetta tähän?

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)! Valitettavasti en muista menekkiä, tai siis vyyhden painoa. Kaksi kerää meni sitä Tiimarin ontelokudetta...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Jokainen kommentti saa hyvälle mielelle ja perinteisesti vastaan kaikkiin.

Nämäkin saattavat kiinnostaa sinua